Pardoseli

Comercializam materiale si executam urmatoarele tipuri de paroseli:

Back to Pardoseli
www.betonamprenat.com

Beton Amprentat

Betonul amprentat este unul din sistemele decorative de cea mai mare actualitate, reproduce cu o extrema fidelitate pietrele naturale, dalele ceramice, pavelele, obtinandu-se un produs finit de o mare rezistenta si durabilitate.
Betonul amprentat se foloseste de mai bine de 40 de ani in afara tarii, in prezent ajungand sa atinga apogeul datorita dezvoltarii gamei de texturi si culori.
Este o solutie monolitica de beton, reprezentind un pavaj cu extraordinare calitati mecanice si estetice.

Avantaje:
– este o metoda foarte rapida, rezistenta, cu inalte calitati mecanice decorative, fiecare lucrare fiind o lucrare unicat.
– spre deosebire de pietris, asfalt sau pavele nu se scufunda si nu se deformeaza
– nu apar buruieni
– poate fi curatat cu usurinta unul din principalele avantaje fiind posibilitatea intretinerii in timp, prin reaplicarea stratului de lac de protectie, unic pentru acest sistem de pavaj
– design personalizat (gama larga de modele si culori)
– betonul suport se armeaza cu fibra de polipropilena impiedicand aparitia microfisurilor
– colorantii intaritori si lacurile de protectie sunt rezistente in timp si la actiunea UV
– produs ecologic 100% reciclabil

Executie:
Pavajul din betona mprentat foloseste ca materie prima o masa de beton proaspat elaborata si dozata in mod specific in fabrica, aplicata pe o suprafata pregatita corespunzator in acest scop.
Dupa intinderea si nivelarea betonului se obtine o suprafata perfect neteda, pregatita pentru amprentarea cu ajutorul matritelor speciale care permit realizarea texturii dorite a pavajului.
Colorantul intaritor se incorporeaza in masa de beton proaspat rezultand o suprafata colorata dura rezistenta la UV si uzura, calitatea pardoselii de beton amprentat depinzand de calitatea colorantului intaritor.
Finisarea se realizeaza cu ajutorul unor lacuri speciale, a unor intaritori si a cerii lichide care ii va conferi betonului frumusetea si impermiabilitatea. Aplicarea trebuie sa fie realizata de catre un personal specializat. Amprentarea trebuie facuta la momentul potrivit datorita complexitatii pe care o are intarirea betonului.
Astfel tehnologia betonului amprentat reprezinta solutia ideala pentru amenajarea unor spatii largi, precum piete, parcari, statii de benzina, drumuri de acces, cat si a spatiilormaiingusteprecumalei, trotuare, piscine.

Share this post

Back to Pardoseli